Km d’Amore Webcam #65 – Scuffet med två f

Änkan Scirea tar fight med kurvan hon tycker hånar och hädar, och kurvan svarar med kommuniké som är hård och bäst sammanfattas med orden ”Och vem fan är du?”

Prandelli, han som är sur för att han inte får träna Juventus, testar nya talanger under ”stage” i Rom och kan räkna in en rekordstark målvaktsbesättning där ”den utvalde” ingår. Det är, såklart, Scuffet med två f som är utvald och den 17-årige keeperns framfart gör att precis alla måste ta sig en funderare och tänka på både Zoff och Buffon.

Milan genomför också en ”stage”, där klubbdirektörer, tränare och spelare studeras extra noga inför vad som komma skall. Det som komma skall bör vara Barbara, men måste hur som helst innebära energi av något slag i casa Milan.

De fyra Serie A-tränarna som visat att de är redo för en större klubb än vad man har just nu. Det som händer i Sampdoria i kölvattnet på Marotta. Gear up i Inter eller inte?

Webcam som står på under Km d’Amore, prateriet frizzante om den vackraste fotbollen. Km d’Amore är, tillsammans med ”blog tonico” och ”t-shirts contropiede”, Il Calcio al Corso.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>