Km d’Amore Webcam #67 – Prateriet versione mondiale

Walk this way. Docke! Rekordlång prelude, eller inte. AS Romas dag D, med en sur Fuksas till attack. Romersk hybris, som kanske är capolista. Benatia-diskussionen.

Parmas helt sjuka momentum. De två sidorna av att vara ett mittenlag. Cellino, Cellino, Cellino. Inget Leeds? Km d’Amore dixit! Programmerat självmord? Maledizione misscmiami? Mancini är besviken på kebaben och vill hem till bel paese. Den sure Prandellis nya kontrakt. Florenzi-löftet. Mancosu-löftet.

Lazio aka 30 50 90, som är spännande och intressant på ett gammalt och hederligt sätt. Kallt krig fullt ut it is. Alla dessa anfallare som är i form. Hellas Milan-effekt, som också är en lekt-rommen-av-sig-effekt. Atalanta, som kanske puttrar på och därmed växlar upp istället för ner. Udinese och Scuffet ger oss ingen ro.

Trapani, som per definition är under radarn och som smider Serie A-nyckel där borta på Sicilien. Paparesta registrerar Football Club Bari 1908 och sätter sig i förarsätet. Eller är han bara chaufför? Eller skall han alltid bakom lås och bom? Varese is back! Carpi Crotone flyger fram. Desaparecido.

Webcam som står på under Km d’Amore, prateriet frizzante om den vackraste fotbollen. Km d’Amore är, tillsammans med ”blog tonico” och ”t-shirts contropiede”, Il Calcio al Corso.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>