Italia – Germania; grazie a Roy

Förutsättningarna inför gårdagens semifinal i Europa League var glasklara. Italiens öde låg i Roy´s händer och endast en seger kunde rädda kvar hoppet om att få behålla den 4:e Champions League-platsen ett år till. Det började dåligt med ledningsmål av Amburgo redan i första halvlek. Men mannen som startade sin karriär i min svenska favoritsommarstad och som sedan tog vägen förbi både Arabien (var ligger det egentligen Borell?) och Meazza innan han hamnade i London är givetvis att lita på. 2-1 slutade kalaset och nu väntar en match som handlar om så mycket mer än bara en titel. Tyskland mot Italien och i potten ligger ligornas framtid.

Grande Royone!

//WILBACHER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>