Il geometra di Petrachi out – Genevier fuori sei mesi

Gaël Genevier.

Gianluca Petrachis protegé, som in i det sista varit på väg till Torino för att ratta diesse Petrachis mittfält. Det blev inte så. Strax innan 18 igår kom beskedet att Genevier är borta sex månader. Sei mesi fuori. Out.


Genevier anlände Torino på lån under vintermercaton. Nu får vi vänta på Petrachis nästa presentazione di Genevier.

/Borell

3 reaktion på “Il geometra di Petrachi out – Genevier fuori sei mesi

 1. Joel_Toro

  Riktigt tråkigt för Genevier. Petrachi har ju velat värva honom hela sommaren. Synd att Siena vart så tröga i förhandlingarna. Jag förstår att de inte vill sälja till en av de största konkurrenterna i serien men Genevier vill klart och tydligt inte vara där. Dessutom användes han inte i premiären och hade väl tillslut blivit en Torospelare om inte detta tråkiga sket.

  Härligt uppdaterande på bloggen, ser vi något säsongstips till Serie A snart?

  Svara
 2. Agge

  Usch och fy! Vem blir Torinos regista nu? Milanetto från Genoa? Sassuolos Magnanelli har det också ryktas om, men en övergång ser ut att bli omöjlig – då Sassuolo verkar satsa stenhårt denna säsong.

  Vad tror du Borell? Vad ska Petrachi göra nu? För Toro kan inte spela Obodo – Gorobsov/Zanetti, det såg man tydligt i matchen mot Varese. Loviso står utanför truppen och är absolut inget alternativ.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso Inläggsförfattare

   Agge och Joel_Toro,
   Det extra tråkiga för Toro och Genevier och Petrachi är ju att han hade kommit till Turin i slutändan. Perinetti ville hålla sportchefskonkurrenten Petrachi i konkurrentklubben Torino på halster lite bara. Nu får vi se vad Petrachi hittar på. Jag är dock inte orolig. Ni Toro-tifosi är i mycket goda händer.

   Tips kommer innan ligastart. Och en lagguide, som kommer att portioneras ut efter hand. Dock hinner bara de 1-5-tippade lagen få en komplett analys innan lördag 18.00. På grund av mycket arbete hinner jag helt enkelt inte med att få alla 20 analyser ner på pränt, men tipset (med sedvanlig poängbedömning av klubben, tränaren och de olika lagdelarna) kommer ni att få.

   Ni kommer ihåg hur eurosport.se tippade förra säsongen?

   /Borell

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>