Ultimo giorno del mercato – baila i 3 big

Sista dagen på calciomercaton. Det kommer att hända saker.

De tre stora kommer att sätta affärer som blir avgörande. Både för spelet på planen, men framförallt för energin runt klubben. Energin som Milan fick i och med köpet av Ibra visar vad jag menar. Och sätter ribban och tvingar konkurrenterna att svara.

Milan kommer att göra klart med Robinho.

Inter kommer att göra klart med någon för att visa att man fortfarande kan. Viktigt att göra det nu när lokalrivalen Milan sprattlat till rejält och snott åt sig både Ibra och Robinho. Vilket namn är tillräckligt stort för att visa omgivningen att man fortfarande kan och fortfarande har attraktionskraften? Diego Forlán (Atlético Madrid) är mitt svar på den frågan.

Lazio blev en gång inbaxade i ett liknande hörn när man var tvungen att göra något och tog då Gaizka Mendieta (Valencia). Ni vet alla hur det slutade. Resultat- och pengamässig katastrof. Nu skall Marco Branca visa att han är en sportchef som vet hur man drar den där slipstenen på bästa sätt.

Juventus, cosidetto big, kommer att försöka få loss Giampaolo Pazzini (Sampdoria). Och om det inte går är det Marco Borriello (Milan) som gäller. Om nu inte Borriello tycker att det känns för jävligt att än en gång befinna sig lite längre ner i rangordning. Juve vill ju egentligen så oerhört mycket hellre ha både Dzeko (Wolfsburg), Pazzini och Forlán.

/Borell

2 reaktion på “Ultimo giorno del mercato – baila i 3 big

  1. Il Bagna

    Sidospår. Vänd på tabellen bara.

    Skadedrabbade duon Zebina(Brescia) och Budan(Cesena) skall ingjuta hopp(läs: frälsaren är här) till hopplöst svaga lagdelar. Spelarna i all ära. Men Minotti i Cesena borde väl åtminstone känna till att Budans knä är finito? Zebina på Rigamonti känns spontant som Panucci tröjlös men tillhörande Parma på ett Angelo Massimino dvs obrydd till den graden att ett kontrakt hävs lagom till vintern av ”familjeskäl”. Finns inte en chans att Iachini och Zebina slutför säsongen tillsammans om ni frågar mig. Till många spelares förtjusning men inte tifosis så tror jag Iachini lämnar först. Corini vittnade om Iachinis öde redan före premiären då han menade att de fina resultaten till trots fanns många spelare som inte tål Misters kravbild och heta temprament.

    B – A. Älskar paniken. Somliga kan!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>