Ultimo giorno del mercato – lo scambio dei difensori disastri

Fabio Grosso och Kakha Kaladze.

Mercatons sista dag innebär både högt och lågt. Både gammalt och ungt.

Grosso (Juventus), med sämst betygsnitt i hela Serie A förra säsongen, till Milan och Kaladze (Milan), som gång efter gång vägrat lämna Milan och sin höga lön, till Juventus. Två fina fotbollsspelare som tiden runnit iväg för.

Oavsett hur man ser på den affären så görs den mellan två klubbar som numera har en utmärkt, eller i varje fall mycket god, kontakt. Giuseppe Marotta (ex Sampdoria), ny klubbdirektör i Juventus, efterträdde en gång i tiden Adriano Galliana i Monza. En gammal bekantskap med andra ord. Och gamla bekanta gör affärer med varandra. Come no?

/Borell

En reaktion på “Ultimo giorno del mercato – lo scambio dei difensori disastri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>