Game Over Petrachi?

I det vinröda Torino, quella vera, har droppen runnit över det sedan länge ytspända Barolo-glaset. Petrachi har gått sin väg och likt alla aziendalisti sökt colpi som rent ekonomiskt, och i en förlängning förhoppningsvis även sportsligt, gör la presidenza glad. Än så länge har han gjort ett hyfsat jobb, men för att ta nästa steg krävs att han skördar på lite högre mark än där han befunnit sig hittills i sin karriär. La vera Torino vill ha spelare som lyfter laget till en ny dimension. Spelare som fa la diferenza. Frågan är om Petrachi verkligen har palle nog att hålla la piazza glad och samtidigt inte ställa orimliga krav på Cairo? Jag är osäker. Han befinner sig i en stökig situation.

Igår vid midnatt kastades hur som helst en bomba carta mot ingången till la sede i centrala Torino. Ingen skadades, men situationen är såklart ohållbar.

Bara de återstående timmarna av denna mercato kan lugna Curva Maratona. Jag tror dock inte att Petrachi kommer att lyckas.

//Wilbacher, vm i italianofilismo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>