Qui comando io – Preziosi batte la Juve di Marotta

Dietrofront Kaladze.

Det blev inget av med Fabio Grosso till Milan och Kakha Kaladze till Juventus. ”Kaladze, no alla Juve perché viene da noi”, berättade Enrico Preziosi. Come no?

Det är nya tider. Tider där Genoas ägare Preziosi far fram på mercaton och måste tackas av Milan för att han gav de röd-svarta Kevin Prince Boateng. Il CaC uppmärksammar detta och hyllar Preziosi. Vi gör det såhär:


Presidente cantatore italiano numero uno?

Ingen Kaladze i Juve säger hur mycket som helst. Ett Juve med en klubbdirektör (Marotta) som inte ens klarar att göra en affär som han vill göra med en gammal affärsbekant (Galliani). Che Juve questa Juve!

/Borell

2 reaktion på “Qui comando io – Preziosi batte la Juve di Marotta

  1. oscar.s.

    Tycker inte att någon gobbo behöver gå och vara ledsen för att Kaladze inte spelar för dem denna säsong. Men ojojoj vad mycket detta säger om Marotta! Först nej från Burdisso, sedan Di Natale, avslutande med Kaladze och Borriello idag. Verkligen nya tider. Hade ens Secco fått så många nej på så kort tid?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>