Esonerato 2010/11, 9o turno – Gasp, var är spelet?

1. (1) Gasperini (Genoa)
Patron Preziosi kräver inte seger och inte heller oavgjort när Inter kommer på besök. Men, han kräver ett spel som får honom att tro på ett liv på den övre halvan av tabellen. Det spelet fortsätter att lysa med sin frånvaro och Mister Gasp lever på lånad tid.

2. (4) Marino (Parma)
Pasquale Marinos stora vänskap med klubbdirektören Pietro Leonardi är ett tveeggat svärd. Å ena sidan är Leonardi helt säker på att Marino är rätt man. Å andra sidan får inte president Ghirardi få för sig att Leonardi skonar Marino bara för att de är så goda vänner.

3. (-) Ficcadenti (Cesena)
Först nykomling, sedan serieledare och nu sjunkbomb. Massimo Ficcadentis nya offensiva Cesena är helt plötsligt inte lika roligt längre.

4.(-) Iachini (Brescia)
Förlusterna radas upp och Gianluca Nani gör snart officiell entré som sportchef. Giuseppe Iachini känner flåset.

5. (2) D. Rossi (Palermo)
Mycket står på spel när Lazio capolista besöker Palermo. En förlust för de rosa skulle innebära att Delio Rossi ståtar med tre raka förluster. Det är aldrig att rekommendera. Allra minst när presidenten heter Zamparini.

In: Ficcadenti (3) och Iachini (4).
Ut: Mihajlovic (3) och De Canio (5).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>