Il Calcio al Corso #26 – Abbruscato-Tiribocchi-Abbruscato-Tulli

Serie A-snack på Caffetteria del Corso med analys av politiken, spelet och ryktena som är il calcio.

Medverkar gör Kristian Borell, Alex Pintus och Tomas Wilbacher.

Du kan prenumerera på Il Calcio al Corso via RSS.

Titta till Caffetteria del Corsos hemsida.

Missa inte eurosport.se:s lagbloggar för Serie A: Fiorentina, Inter, Juventus, Lazio och Roma.

Se programmet här:

DEL 1:

DEL 2:

DEL 3:

3 reaktion på “Il Calcio al Corso #26 – Abbruscato-Tiribocchi-Abbruscato-Tulli

 1. kallsebo

  borell eller va fan du heter, du e så jävla självgod. Du har din ”uppfattning” om varje spelare, du får det att låta som en sanning att montolivo är kass o BLASI är bra, fast i själva verket det är tvärtom. Ta dig själv på mindre allvar o lyssna på Wilbacher som vet vad han snackar om. Jag fick nog av dig från goal-tidningen av din besserwisser-mentalitet trots att jag är ett lika stort fan av ”il calcio” som du är. Milan är inte alltid milan. O snälla få det inte att låta som att du har fattat vad serie A går ut på men ingen annan när du kommer med dina udda åsikter som ingen förstår sig på, inte ens du själv. INZAGHI MVP……NOT……INKOMPETENT…….BORELL.

  Svara
 2. elmdt

  varför alla dessa haters? Forsätt som du gör borell, man kan inte vara mer än sig själv sen får folk tycka va de vill. Mycke bra program förresten.
  Man behöver olika åsikter, annars blir de ju sjukt tråkigt att titta på om alla bara håller med varann.
  Grande Inter

  Svara
 3. Producenten

  Borell äger ju toppform i programmet. Jag som haft förmånen att träffa honom på tu man hand kan bekräfta att han är genuint passionerad och unikt insatt. En mycket inspirerande person som ofta har ett gott skratt nära till hands. Missar man de fördelarna i Corso har man nog inte tittat särskilt noga.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>