15 reaktion på “YES! OUI! ALLEZ!

 1. Hossein N.

  Fransmän i kombination med big business är fett osexigt, men bara tanken på Domenech som tränare för Roma vore värt hela skiten.

  Svara
 2. wilbacher

  Och lagom till att ni förlorar Scudetton i sista omgången kan han i eftermatchenintervjun berätta om sin kärlek till någon annan.

  Svara
 3. Malena J

  Nej han kommer såklart att fria till Ilaria D’Amico (laziale). Jag tror att han kan få henne på fall. Kärleken kommer att segra! VIVE LA FRANCE!

  Svara
 4. Malena J

  Men Oscar, nu har kommunikén kommit. Usch vad nervöst. HUR SKA DET GÅ. ALLTING FÖRÄNDRAS. VÄRLDEN SKAKAS I SINA GRUNDVALAR.

  Svara
 5. oscar.s.

  Jag hann stödja fransoserna i mindre än tio minuter innan jag såg kommunikén. Pfff.

  Väldigt nervöst, ja! Spännande, men väldigt nervöst. Försöker lugna mig själv med att tänka att det är omöjligt att förutspå hur det ska gå baserat på så här lite information, men det funkar inte så bra.

  Svara
 6. Malena J

  Man är ju ganska luttrad när det gäller information i den här soppan, kan man säga. Inget är klart förrän det är klart.

  Vet ej heller om amerikanerna är bra eller dåliga. Jag letar liksom efter något bekant namn som jag kan sätta min tillit till. Franco Baldini, please say it’s you.

  Svara
 7. oscar.s.

  Såsom Geronzi är det ständigt återommande svaret på en helt annan typ av frågor, är Franco Baldini konstant en garant för något bra.

  Svara
 8. Malena J

  Haha, ma quanto sei bravo, Oscar.

  Jag tror att receptet om den här grejen ska lyckas måste vara: amerikanerna som har tillräckligt med pengar och kan grejor om marknadsföring och allt det och inga band alls till Italien, plus litar på en italienare som känner till hur saker är i Italien men inte är insyltad själv och inte är rädd att ta sig an il palazzo. Alltså Franco Baldini.

  Då kan det bli kul.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>