Prandelli sveglia la nazionale #2

Prandelli väcker liv i gli azzurri. In med Cassano och Balotelli och kör. Vad skönt.  Det är precis vad det där trötta gamla pissgänget behövde. Lite mer Fay helt enkelt.

Lecce, Venezia, Hellas Verona, Parma, Fiorentina och nu Italia. Roma utelämnades tydligen med flit. Vad är det ni smygromanisti (hardcore för den delen med) har för tes gällande Prandellis val att vara nära sin fru som nyligen insjuknat i cancer istället för att träna Roma? Någon berättade det för mig, men det var så tröttsamt att höra att jag förträngde det. Friska gärna upp mitt minne så att jag kan gråtskratta mig till min semester i Tylösand-land imorgon.

Ni som kan Prandelli vet hur det kommer att se ut. Kul och mycket entusiasm. Stiligt och framgångsrikt. Prandelli vet hur man jobbar med de unga. Han vet vad som krävs för att sätta prima puntan i målläge. Han vet hur man vinner. De 5 åren i Firenze är beviset. Nu får han äntligen möjligheten att jobba med det bästa tänkbara materialet. Avanti.

Forza Prandelli, Italia è con te.

//Wilbacher

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>