Auguroni Nocerina!

Det var 32 år sedan Nocerina senast spelade i Serie B. Denna serie av flera kallad helvetet är för hela Nocera en dröm, paradiset om ni så vill.

Matchen mot Zemans Foggia slutade 0-1 och med två käftsmällar. Tränare Auteri har en tidigare mindre lyckosam erfarenhet tillsammans med Foggias hetlevrade president Casillo (då tillsammans i Avellino) och var ganska tydlig med att visa sin glädje gentemot il Patron efter slutsignalen. Casillo svarade med due schiaffi. Men det stannade där.

Il CaC gratulerar hela Nocera Inferiore och ger självklart en extra kindpuss till diesse Pastore för utomordentligt arbete.

Nästa vecka kan det vara Gubbio´s tur att röra himlen med ena fingret, som Cavasin skulle uttryckt det, men det tar vi då.

Hur före detta Nocerina-tränare (och Samp såklart) Del Neri känner en dag som denna är oklart…

Wilbacher – sempre al tuo fianco

En reaktion på “Auguroni Nocerina!

  1. Hackeberga

    Hej, roligt att ni nämner Nocerinas avancemang! Jag är 50% nocerino och har oxå skapat en sida på svenskafans. Hur Del Neri känner för övrigt med tanke på situationen i Torina vet jag inte, fast han är nog glad för Nocerinas skull eftersom han intervjuades i en lokaltidning och önskade lycka till inför kommande serie B säsong. Nocerina var trots allt en viktig start för Gigis karriär.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>