15 reaktion på “L’amore è facile

  1. ilcalcioalcorso Inläggsförfattare

   Ragazzi,

   Inte bara Fabiano som inte fixar spel. Lite sjukdom gör att CaC #65 kommer upp en dag senare än vanligt. Fredag alltså. Venerdi, ok?

   /Borell

   Svara
 1. karlovacko

  jag vill till cl fast ingen vill ha mig där.

  Jag vill ha il calcio al corso innan helgen startar.

  ett av två will do…

  Svara
 2. SirSmokealot

  Sjukdom gör att Cac kommer idag då menar du? Jag väntar och hoppas, att inte ni var nominerade till guld skölden var ett skämt måste jag säga. Samma gäller EuroTalk, för egentligen, finns det något fotbolls program i Sverige som har lika kunnigt folk som i CaC/Eurotalk, tänker ju då på Borell och Wilbacher. Går ju liksom inte att jämföra med Olof Lund och program ledaren skåningen vad han nu heter. Jeppe Hussfeltd gillar jag dock, Martin Åslund helt okey.

  Wilbacher och Borell ni får se till att trycka på lite så ni får mera plats i rutan, mer CaC åt svenska folket.

  Ni får trycka på för en nominering till nästa år, och ni borde försöka promota programmet lite mera på t ex Svenskafans.

  Svara
 3. T0ni

  Lite apropå förre talare: hur kommer det sig att CaC inte visas i Eurosports tv-kanaler? Programmet innehåller ju en viss kvalité med tanke på antalet tittare…

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>