Il Calcio al Corso #65 – Post Baileys con parte fantasma

Äntligen!

Mänskliga och tekniska sjukdomar har hållit oss på halster. Och de sistnämnda har för tid och evighet (?) sett till att del 1 av Il Calcio al Corso #65 gått till de sälla jaktmarkerna.

Eller är det så som flera av oss tror, att det vi pratade om i den där delen var så känsligt att någon beslutade sig för att sätta käppar i hjulet? Det får bli veckans diskussion. Vad var det egentligen vi sa och vem var det som ville lägga locket på?

************************

Serie A-snack på Caffetteria del Corso med analys av politiken, spelet och ryktena som är il calcio.

Medverkar gör Kristian Borell, Thomas Wilbacher och Odysseus Toro Zacharopoulos a k a OdysseusMagnaGraecia.

Du kan prenumerera på Il Calcio al Corso via RSS.

Titta till Caffetteria del Corsos hemsida.

Se programmet här:

Il Calcio al Corso #65 – del from Eurosport on Vimeo.

Il Calcio al Corso #65 – del from Eurosport on Vimeo.

Il Calcio al Corso #65 – del from Eurosport on Vimeo.

Il Calcio al Corso #65 - from Eurosport on Vimeo.

11 reaktion på “Il Calcio al Corso #65 – Post Baileys con parte fantasma

 1. ArDente

  Baldini plockade också in Chivu, som på den tiden det begav sig var bra (inte som efter hjärnskakningen…), så Borell letar försvarsspöken…

  Svara
 2. oscar.s.

  Jämfört med hur det såg ut innan Baldini, när Lucchesi rattade Romas mercato, kunde man inte begära bättre av Franco. Vad hette han igen, Gomes?

  Svara
 3. Daniel Hamilton

  Baldini är kung.Basta.

  Wilbacher, tycker din röst mer liknade den du har i horribla Whats fresh!när du tog över programledarrollen;).

  Bra CaC,som vanligt.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso Inläggsförfattare

   Haha, nämn inte det där. Tackade ja och kan inte backa nu. Lasciamo stare. //W

   Svara
 4. superbulle

  Tack, utmärkt avsnitt! Kanske Borell i misstag sade någonting snällt om Juve i del 1 o bestämde sig för att det måste censureras? ;) Roligt att höra Borell tala lite om Lecce, de hade inte varit möjligt ifall Wilbacher inte tagit mikrofonen.

  Svara
 5. Hossein N.

  Noterar att CaC fortfarande inte har noterat att ensamma Lecce trots allt bjöds på 1p för några veckor sen. Av ett lag som spelade i vitt och tränades av en farbror med krulligt grått hår.

  Svara
 6. OdysseusToro

  Del ett alltså… vi som var där kan ju lugnt konstatera att Kristian Borell a k a Delphioraklet ställde sedvanliga sokratiska frågor från sin registaroll till eldige lo Spagnolo som rev upp osanningar och rykten likt Lavezzi gjort med Serie A’s försvar (peak på ämnesval). För mig är det liksom alltid lite av en ”aha-upplevelse” att få stå bredvid dessa herrar och låt säga… peta in den. Kanske kom vi lite väl nära sanningen om ******, *********** m m för att det skulle gå ** ********** obemärkt. Censurkonspiration startar här.

  Svara
 7. Joel_Toro

  Känner mig hedrad över att ni dels ville göra mig glad med playoff-snack och att ett ”Joel Olsson trick” har införts i CaC. Ser fram emot användningen av det.

  Att Genoa inte varit givmilda mot övriga bottenlag känns upplagt för att Samp går och vinner helgens derby. Man har haft chansen att hjälpa övriga bottenlag men besegrat dem och nu derby. Genoa visade redan 08 upp takter om att inte ”ge” det mer behövande laget poäng när de besegrade oss med 2-3 i näst sista omgången.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>