3 sms plingade

Helgen renderade i en del sms.

”Trist att det inte blev någon broderlig poäng” tog upp det faktum att Lecce inte får någonting. Inte ens mot ett Genoa, som man är på mycket god fot med. Det är ensamt att vara Lecce. Skönt ibland, inte så skönt ibland.

”Hyfsat imponerande poängskörd” var en diskussion om Nocerina, som fortsatte med den här övningen.

”Tung förlust” handlade om Arsenals insats mot Bolton. Vad har det med italiensk fotboll undrar ni. Jag som trodde att il calcio går ut på att kunna försvara sig och stänga en match. Vi får se om det där spännande 3-4-3-Nocerina kan lära sig det eller om man går bort sig i il calcio che conta.

/Borell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>