In my brain … and part of the loud minority

In my brain.

Lex Ringo Starr handlar alltså om att inte nödvändigtvis tycka det som alla andra tycker och om att stå emot även när en stor majoritet trycker på.

Typ när det påstods att den fantastiske Ringo Starr inte kunde spela trummor och typ när Il CaC påstår att Sean Sogliano är det nya svarta och kommer att se till att Palermo går som tåget. Niclas Ericson vann alltså en burrata på att göra det sistnämnda. Det förstnämnda har jag ingen aning om hur han ställer sig till.

Harry Amster skrev en text om att först stå emot och sedan få rätt. Du läser den här. Il CaC kommer kanske inte alltid att ha rätt, men vi kommer alltid att stå för vår sak.

…we are a part of the loud minority, and as such we are a part of those concerned with change …

/Borell

10 reaktion på “In my brain … and part of the loud minority

 1. SignoreNE

  Har försökt få kontakt med Lo Spagnolo på twitter, utan resultat. Allt utom de påstådda Lazio-sympatierna stämmer in, dvs citaten ur mitt bidrag exempelvis, så jag antar att jag lyckades vinna tävlingen. Bifogade mitt telefonnummer i faxet, så vore tacksam ifall jag hör nåt från er angående vinsten, burratan lockar. Keep up the good work!

  Svara
  1. ilcalcioalcorso Inläggsförfattare

   Lundellen,

   Tack du! Jag försöker att inte ändra mig i onödan.

   SignoreNE,

   Hockey är som Dallas, fotboll är som schack. Twitter är som 4-3-3, fax är som 4-4-2. Jag ringer, ok?

   /Borell

   Svara
 2. Lundellen

  Det var ju inte alltför längesedan vi såg dig sitta i David Fjälls gamla soffa för att tippa, eller snarare berätta, om vilka som skulle sluta som vinnare av turneringen. Kritiken till uttalandet om att Mourinho skulle vinna schabraket haglade, men du stod ändå på dig – och fick som vanligt säga ett gott vad-var-det-jag-sa till sist.

  - d

  Svara
 3. SignoreNE

  Blandningen av analogt och digitalt är fin, det gäller att variera och värdera. Svårt att svara i telefon under arbetsdagarna, men ring eller skicka sms efter egen preferens.

  Svara
 4. Hossein N.

  Ringo on my mind, typ.

  Han var också den ende i bandet med artistnamn. Man bör kunna göra några fotbollskopplingar till det också.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso Inläggsförfattare

   Hossein N.,

   Du menar Nenad istället för Tomovic?

   oscar.s.,

   Den enda gång jag använder verbet ”endorse” är när det handlar om Stan Smith-pjuck. Gamla sådana. 4-4-2.

   signoreNe,

   Variera och värdera? Du pratar catenaccio?

   wilbacher,

   Parliamone!

   /Borell

   Svara
 5. SignoreNE

  Jag ser gärna ett analogt försvar och ett digitalt anfall, för att tala i de termerna. Catenaccio är alltid bra. Stay in touch ang. burratan!

  Svara
 6. Hossein N.

  @Borell, Nenad är (har säkerhetskollat) väl hans förnamn? Då är det mer som brassar ungefär. För han hette Richard Starkey egentligen. Eller heter.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>