Viktiga övningar i Casa Viola

Mercaton är igång sen Dackes dagar men än så länge lyser Corvino med sin frånvaro, eller i alla fall hans aktioner. Övningar pratar vi ofta om här på CaC, men jag vet faktiskt inte vilka övningar man håller på med i Fiorentina. Det verkar ingen veta, allra minst de själva.

Istället för att sparka igång säsongskortsförsäljningen, köpa spelare eller varför inte göra slag i sakerna som den självutnämnda Patronen talade om för snart 3 veckor sedan, fokuserar man istället på serbens solglasögon. Jag tror de flesta av er hängt med, men om någon missat det så har ni här en kort sammanfattning.

Mihajlovic håller presskonferens för att berätta att han tackat nej till Inter (ren lögn av vad jag erfar). Under presskonferensen försvinner serbens solbrillor mystiskt varpå klubben börjar en utredning (läs: ”tascaforce”). Till slut hotar man den eventuella tjuven i ett officiellt meddelande på klubbens hemsida, och när de där fula solglasögonen (mamma mia che brutti) till slut hittar hem gör man en ganska fånig video av det hela. Se den här. Eller gör det inte.

Jag tycker att man borde fokusera på viktigare övningar i dessa tider. Bara så.

//Wilbacher – tascaforce

En reaktion på “Viktiga övningar i Casa Viola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>