Palermo till Rom och målskytt-efter-bara-18-sekunder till synagogan

MANCIANO. Det där Palermo som vi gillar så mycket åker till Rom för att möta Lazio och nya spelgeniet Zahavi får äntligen gå i synagogan.

Diesse Sogliano och mister Mangia är ute efter att konstatera följande efter mötet med de himmelsblå:

1) Nye grekiske keepern Tzorvas, som inte direkt sett oövervinnerlig ut i sin inledning på den ö hans förfäder var så förtjusta i, stod för en stark insats.

2) Den nykomponerade backlinjen med Pisano till höger och Balzaretti till vänster om mittlåset Silvestre-Migliaccio höll ännu en gång.

3) Eran Zahavi, som stod för ett fantastiskt mål efter bara 18 sekunder senast mot Cagliari, fortsatte att visa framfötterna och att han vill bli den nye Javier Pastore.

4) Bollvinnare Barreto och bolldistributör Della Rocca, säsongens nya innermittfält, hade inga problem att klara matchen i matchen mot Lazios mycket starka mittfältstrio Cana-Ledesma-Matuzalem.

5) Ilicic och Bacinovic, slovenerna som gjorde sådan succé ifjol, visade tecken på att ha tagit åt sig av läktare, avbytarbänk och uppmaningar om att visa mera vilja.

Det där Palermo, spelgeniet Zahavi och synagogan. Tre sköna pusselbitar när diesse Sogliano och mister Mangia fortsätter sin resa. Tro inget annat än att il nostro Sean kommer att ta Palermo tillbaka till Europa. Om nu inte någon president från någon av de stora får så bråttom att han inte bara nöjer sig med att paxa Sogliano Jr., utan vill ha honom direkt.

/Borell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>