Francesco Totti sammanfattar allt

Ikväll delas någonting som förut hette ”Oscar”-priser ut av det italienska spelarfacket. Zätat kommer säkert att vinna en massa och ni kommer att läsa en massa artiklar i svensk och italiensk press om hur stor och viktig han är.  Alltid han. Man kan ju inte välja nån annan när man ska dela ut pris.

I den här i övrigt ganska tråkiga intervjun (strax före 11:50 här) sammanfattar Francesco Totti det hela. Vem skulle du ge en Oscar till, undrar reportern. ”Hm, Ibrahimovic” säger Totti, så fruktansvärt uttråkat.

Antagligen den största sågningen av Zlatan någonsin, bara genom att uttala hans namn. Se själva och förstå.

/Malena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>