TornAti

Det är många på halvön som kommer att vakna upp utan röst och lite torra i munnen idag. Trots det är det en ”dolce risveglio” för de flesta och koncentrerar man sig till provinshuvudstäderna Torino och Napoli samt Abruzzo-pärlan Pescara kan vi nog lägga till suffixet ”-issimo”. En bakfylla med segerns sötma på läpparna är bland det bästa man kan uppleva.

Vi kommer såklart att få anledning att fördjupa oss i projekten som nu står inför den kanske svåraste utmaningen inom il calcio, att ta steget upp i högsta divisionen. Delli Carri och CaC-favortien Petrachi ska synas och projektens potential med utgångspunkt från deras respektive svagheter och styrkor ska analyseras in i minsta detalj. Jag bollar upp det och ber att få återkomma när gårdagens fantastiska fotbollsdag landat en smula. Kanske väntar vi till efter play off-matcherna och utnyttjar tiden under Euro 2012 till just detta.

CaC gratulerar så länge Torino, Napoli och Pescara till framgångarna. Auguri!

Bäst från igår:
Bianchi stage divar från il toroLa Festa
Lettura formazione ufficiale del Napoli
Hamsik blir av med la cresta (l´era l´ora)
Pescara in A dopo 19 anni – La Festa

//Wilbacher – TornAto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>