8 reaktion på “Km d’Amore #21 – Överallt och ingenstans

 1. Andreas

  Vad tror ni om sportchefs kaoset i Roma? Sabatini måste väl ha bränt sina broar, det måste ju till och med den gode Baldini förstå. Hade varit trevligt att se Corvino gå in och köra. Intressant i så fall att se rockaden Prade – Corvino även om Sabatini varit och kladdat där emellan. Roma caset dör aldrig.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Så är det. Roma är ett case som aldrig dör. På gott och ont. Och visst vore en rockad Pradè-Corvino något alldeles fantastiskt intressant.

   /Borell

   Svara
 2. Fredrik Ekström

  Tack för en grym podcast Borell och Wilbacher.

  Har hunnit klippa några avsnitt nu, och har noterat att ni tar upp en gammal favorit lite titt som tätt, nämligen Christian Rigano!
  Vet inte om ni dragit historien om honom någon gång i prateriet, i vilket fall så vore det kul att höra den! Hur han blev proffs så sent osv, vart han tagit vägen nu, kanske ni har koll på?

  /Forza Juve!

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Häst it is. Antingen så fattar man eller så fattar man inte. Precis som med allt annat som skall fattas eller icke-fattas.

   /Borell

   Svara
 3. Jacob

  Mycket intressant tankar om sportcheferna förändrade. Lite sorglig med Romlagen, ofta kaos och inte alltför lång framgångsperioder. Största passionen där både på gott och ont. Vackert och sorgligt även om jag är Milanista.

  Verkligen världsklass på denna podcosten!

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Grazie tanto. Sportcheferiet kommer vi att komma tillbaka till om och om igen. Sportcheferiet är värt raison d’être.

   /Borell

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>