8 reaktion på “Km d’Amore #23 – Contro il tiqui-taca

 1. j.dahlberg

  Tusen tack för ännu ett strålande prateri, och för att ni inspirerade mig till att ta mig till Varese föregående helg. Tyvärr ingen Neto på planen då, men det är ju i och för sig en bra anledning för att återvända. Som om att det inte fanns tillräckligt med anledningar.. Grazie

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Tack själv. Härligt att du tog dig till Varese. Och när Neto nu inte var där, så får din jakt på spelgeniet fortsätta. Kanske blir det Varese igen?

   /Borell

   Svara
   1. j.dahlberg

    Mycket möjligt att det blir Varese igen, både för att uppleva Neto samt att få bekanta sig ännu mer med en stabbig Carozzieri och den fina högerbacken Pucino. Hann även med ett överraskande bra besök på konstgräset i Novara samma helg, trevligt lag trevlig match.

    Svara
 2. SambaErik

  Grym podcast som vanligt! Undrar bara vart man kan få ta i anti tiki taka boken och ifall den släpps på engelska eller svenska?

  Svara
 3. Jacob

  Känner skam att jag inte skaffat t-shirt prem, kollade på mitt konto hade en hundring, tänkte bestämma premunationen. Förhoppningvis får jag mitt studiebidrag.

  Roligt att höra om när ni var unga, svårt att tänka sig en tid Herr Borell var ung. Och hur ni hittade den italienska fotbollen. Som vanligt mycket bra snurr, Andreaolizi snacka om att komma in rätt till och vilken aktritet. Borde troligen få fortsätta även efter i sommar. Skönt med boken Contra tic-taca – har läst italienska på gymnasiet (vet dock inte om det räcker till).

  Min kompis ha fortstår inte Allegris storhet eller Lodi storhet. Han kritiserade Allegri ständigt men backade tillbaka efter Barcamatchen. Dock sig när Milan går bra eller sommar borde Allegri gå. Jag kan få förstå en del av kritiken mot Allegri. Allegri är inte alltid den bästa matchcoachen i förändra matchbild (ex. i Derbyt igår borde han gjort ett byte tidigare i 2:a halvleken för väcka spelarna då man var alltför passiva och släppte tagit).

  Allegri ser lite ägslig och osäker ut ibland, som undrar om verkligen kan styra i omklädningsrummet. Men den tanken att han tog titeln 1:a året och har lyckas vända på en av de sämsta starterna på länge är fantastisk och magico. Att dessutom lyckas få ut max av talangerna som El Sharawi och Niang. Ändå menar min kompis tillika Milanista att han borde få gå sommar, och menar att Capello borde ta över. Jag menar att det inte finns några direkta alternativ och är verkligen Cappello sugen på ta över återigen. Jag förstår inte hur kan se Milan är stor förändring inte minst efter sommarens försäljningar.

  Angående Lodi menar att inte skulle platsa i stor klubb. Och visst det vet man inte, men ibland måste man chansa. Milan behöver ju vekligen en regista i sitt lag. Kan ni övertyga min kompis.

  Scusa för detta långa inlägg till slut måste bara fråga Borell vilken stream man lättas ser på Serie C1. För övrigt en skandal att kunskapen om Serie B är s dålig i Sverige. Ni gör ett stor arbete med belysa Serie B, kanske den bästa andra ligan i Europa.

  Grazie e Buona sera // Jacob aka Forza Rossoneri

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>