9 reaktion på “Km d’Amore #28 – 19.72

 1. Henrik Syversen

  Kommer ihåg säsongen när Salternitana ligg i Serie A, har aldrig varit med om ett lag, som har haft en sån otur, sen blev Di Vaio mm borta. Fantastisk stad också Salerno! tack för ett nytt lyssand program, välförtjänta hyllningar av P Mennea
  / Henrik

  Svara
 2. robin baggio

  hej! jag åker på min första italienska fotbollsresa i slutet på april (roma – pescara). hur ska jag bära mig åt för att vara säker på att jag får biljetter och kan se matchen? när jag åkt till england har jag behövt kontakta supporterföreningar och hyra medlemskort genom dom, men det ska väl inte vara lika omständigt i italien?

  tack för svar och en jävligt underhållande podcast!

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Åk mer till Italien, ok? Och när du är i Rom, gå till Romas egen butik på Piazza Colonna. Där finns det garanterat biljetter när ett lag som Pescara står för motståndet.

   Buon viaggio! E saluta il Papa.

   /Borell

   Svara
 3. Simon K

  Får passa på att tacka både Wilbacher och Borell för prateriet frizzante. Som ljuv musik i öronen när man lyssnar på er och tveklöst den största veckounderhållning som existerar.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Och snart blir det än mer ljuv musik och än mer frizzante. 25:e april gästar en kontrabasist oss med en låt som hyllar Herrera, Helenio. Bara en sån sak.

   /Borell

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>