5 reaktion på “Km d’Amore #31 – Härjet hit och härjet dit

 1. Simon

  Paratici har tackat nej till höga poster både i Tottenham och Liverpool. Men varför tackade han då nej till stora plånböcker och ansvar i England? Vill han sitta kvar i boet med Marotta några år till? Var det Marotta som inte ville släppa iväg honom? (Juve gick ut och stängde dörren till Liverpool) Är han säker på sin plats och kommer hans ansvar att öka med tiden?

  Paratici är väldigt intressant och hans framtid är mer oviss än klar. Klättra inom Juve? Ut tillsammans med Marotta?

  Tack för ett bra program.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Grazie tanto Simone,

   Bara Paratici vet. Och visst är han intressant. Bara det att han hands-on-rattar där under Marotta gör honom hur intressant som helst. Intresset från PL skall vi inte överdriva betydelsen av.

   /Borell

   Svara
 2. Johan

  Ciao ragazzi!

  Har varit med sedan avsnitt ett av detta prateri men är först nu jag får tummen ur och helhjärtat berömmer denna kulturgärning som CaC faktiskt är. Befinner mig sedan 8 veckor tillbaka i Lotitos Rom (sono laziale…) för språkstudier bl.a., och det är fantastiskt att få calcion förklarad och analyserad för sig när förmågan att ta till sig Corriere dello Sport m.fl. än så länge är begränsad. Väl tillbaka i Sverige får det banne mig bli t-shirtprem. Och imorgon ska jag känna lite på serie D; Fidene – Vis Pesaro. Bara en sån sak…

  Saluti da Monti!

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Grazie tanto Giovanni,

   I slutet av 80-talet satt jag där och tänkte att ”den dag jag förstår allt som står i den här tidningen (Gazzetta dello Sport), kommer att vara fantastisk”.

   För mig kom den dagen, och se nu till att den dagen kommer för dig (med Corriere dello Sport), ok? Jag lovar att den är värd precis allt slit du måste lägga ner och att du kommer att njuta och njuta och njuta. Det kommer inte att gå på några dagar, inte på ett år och kanske inte heller på två. Men, det kommer att gå.

   Forza Serie D! Forza Monti!

   /Borell

   Svara
 3. ilcalcioalcorso

  Don Elone,

  Tack. Contes uppförande och ord är oroväckande. Oltrealpi är ett vackert ord, men inget vi vill att en av il calcios främsta mister skall sträva efter.

  /Borell

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>