6 reaktion på “Km d’Amore #32 – Sogliano, Sean är överallt

 1. Viktor

  Jag kollar i skrivande stund på lite härliga Serie A-klipp från tidigt 2000-tal och blev alldeles nyss påmind om Como:s ett-åriga sejour. Jag minns egentligen ingenting utav den, förutom att de om jag inte missminner mig helt kom toksist. Tycker mig kunna erinra en väldigt ”död” stämning på arenan också.

  Kort och gott; jag föreställer mig att ni har betydligt starkare minnen än jag och skulle uppskatta om ni hjälpte mig pussla ihop bitarna, så att säga. Vid nästa inspelning, förslagsvis. Har ni redan pratat om detta ämne hade en länk till episoden vara gott nog.

  Jag har ännu inte lyssnat på det senaste avsnittet förvisso. Det vore ett så kallat sammanträffande om ämnet berörs däri, även om det mest sannolikt inte gör det. Nåväl, fortsätt med vad ni gör bäst och allt gott önskar jag Como, varhelst de befinner sig (effektsökeri, googlade mig till LPP), just denna natt.

  Mvh /jag

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Ciao jag,

   Como som där och då tillhörde en viss Preziosi och Dominissini, Loris var tränaren som var superbäst i Serie C och i B, men inte på något sätt i A. Vi får i något läge ägna väldigt mycket tid åt Comos stolta historia.

   /Borell

   Svara
 2. Elon

  Bra serie b snack, ständigt denne cacia som kliver in och levererar. Blir en grym match mellan empolis 79ers och hellas i sista omgången. Hur ser ni på att strama får (troligen) fortsätta nästa år?

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Ciao Elon,

   Inte bra för Inter. Och precis som du skriver, ”ständigt denne Cacia”.

   /Borell

   Svara
   1. Elon

    Skulle inte Mazzarri kunna göra något intressant av materialet i Inter? Om man tänker sig att han vill spela 3-5-2 finns det ju spelare för det. Framförallt i anfall.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>