2 reaktion på “Km d’Amore #33 – Spansk loppis

 1. Klas Fredriksson

  Hej!
  Stort tack för att ni förgyller il calcio i Sverige, följt er sedan Cac video startade! Tänkte ställa frågan om ni planerar att dela upp km D’amore till två gånger i veckan där ni pratar serie a i ena och serie b i andra för att få med hela spektrat av det som skett i Italien?

  // laziale

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Buona sera,

   Tack själv Klas. Inte alla som varit med sedan CaC video-drog-igång.

   Och visst är vi på gång att fördubbla oss. Exakt hur det ser ut är inte helt klart, men klart är att Abizzo och jag kommer att ta ett Sud-grepp en gång i veckan. ”Km d’Amore Sud” helt enkelt. Eller kanske att det får heta ”Km d’Amore Sud … are”. Vediamo.

   /Borell

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>