8 reaktion på “Km d’Amore #34 – Tony Bin

 1. Jacob

  Som alltid, KM’damore bidrar med stor kunskap i Sverige om inte bara den italienska fotbollen utan också italienska samhället och historien. Mycket intressant genomgång av Missoni och Andreotti. Missonini verkade var en oerhört ödmjuk herre inte bara lyckades idrottens värld utan bilda ett framgångsrik märke. Andreotti verkade överlevare som gjorde kanske på sätt och vis var nödvändigt. Även om metoderna inte alltid var rena. Grande il CaC för bidra med denna lärdomen.

  Det blir spännande att se Lega pro prima, ska Trapani eller Lecce ta 1:a platsen. Jag har gott öga för Trapani, då för några år sedan var den sicilianska hamnstaden. Mycket vacker stad försöker hålla koll på klubben men inte det lättaste. Skulle gärna åka ner till Trapani och se en match, och uppleva stämningen. Har aldrig lyckas hitta någon stream förutom Playoffet förra året. Någon bra streamingsida där de alltid sänder Lega Pro Prima?

  De har störtskön tränare i energifyllda Boscaglia. Riktigt starkt att Trapani lyckas hålla sig i toppen efter förra säsongen då var nykomlingar, och inte falla ihop. Startade upp en blogg för några år sen om Trapani, men inte hållt igång den, ska försöka starta igång den igen. Om det blir Serie B nästa säsong lär man i alla fall kunna se några matcher frågan är dock om Trapani är redo för Serie B.
  Spännande avslutning alla fall, kul om vi fick se både Trapani och Lecce i Serie B nästa säsong, även om ingenting är säkert.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Grazie Jacob,

   Il CaC och allt vi gör kommer alltid att ha icke-fotbollen som utgångspunkt för det vi gör. För det är ju då och först då som fotbollen blir hanterad på rätt sätt.

   Stream blir inte några problem nu när Serie B är klart för Boscaglia Boys. Och du, bloggen om Trapani tycker jag att du skall kicka igång, ok?

   /Borell

   Svara
 2. tobbe

  Är dålig på att ge beröm nog till er. Fantastiskt bra utvikning(eller det kanske var resten av programmet som var utvikningen) om Andreotti. Mittfåreupplägget tänker jag sno rakt av nästa gång 70talets radikalister kommer på tal.

  ..och Aga Kahn. Har saknat honom i podcast/prateriform på sistonde.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso

   Tobbe,

   Mas vale tarde che nunca, som spanjorerna säger. Tack, som CaC säger.

   Kände också att Andreotti, Giulio tog över programmet. Jag var sjukt taggad, påläst och ville lägga ut texten. Vips så var det 32 minuter om han som kanske ägde Tony Bin.

   Och, vem har inte saknat Khan, Aga? Skall se till att det blir mer om honom. Tanken på Khan och hans banda (inkl. Carraro, Franco) när man torskar mot Tony Bin gör mig … så glad.

   /Borell

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>