Km d’Amore Sud #1 – Catanzaru, il Presidentissimo e momò

Premiär för Km d’Amore Sud! Med Borell och Abizzo. Om söderns porösa sten, den överhängande risken att gotta ner sig i de lägre divisionerna och den enda platsen där man kan se kustens båda sidor. Bandet backas i Catanzaros historia. Framgångens pris. Den vackra Coppa delle Alpi. Pizzo!

En reaktion på “Km d’Amore Sud #1 – Catanzaru, il Presidentissimo e momò

  1. Jacob

    Mycket bra start denna nya delen av KMd’amore. Mycket intressant historia om Catanzaro, coolt att de var första kalbriska Serie A klubben. Alltid tragisk sådana fall,och klubbar aldrig kommer tillbaka till sin storhetstid.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>