Förstestyrman Stahre lämnar skeppet

Sol, hav, ouzo och en extremt het tillvaro i den grekiska förstaligan. Och ett par miljoner som kommer väl till pass när karriären är över. Mikael Stahre har funderat på detta om och om igen sedan grekerna hörde av sig redan i januari. Stahre har fortsatt att fundera och det har självklart påverkat AIK:s prestation under inledningen av årets allsvenska.

Sebastian Eguren har inte alls presterat, men så hade han heller inte en tränare som var helt närvarande.

Ingen har kunnat ersätta Obolo, men så hade man också en tränare som tänkte mer på vilken bank som sign-on-bonusen bäst parkerade på.

Stahres ansvar för AIK:s svaga start på säsongen är stort. Oändligt stort. Ansvaret vilar ännu tyngre på Stahres vän Björn Wesström. Han är den verklige kaptenen, som måste vara, och bör känna sig, både besviken och sviken. Precis som AIK:s supportrar. Den högt älskade Stahre vann allt, med stor hjälp av supportrarnas massiva stöd, och sedan lämnade han när det började ta emot.

Hans obestridliga energi kommer att saknas. Stahre har lämnat skeppet.

PS Panionios är inte vilken klubb som helst. Milinko Pantic, en av de främsta frisparksskyttarna genom alla tider, spelade där innan han flyttade till Atletico Madrid och vann nästan allt. Vi kan väl bara konstatera att Stahre inte kommer att göra om den resan DS

/Borell

Ursprungligen publicerad på eurosport.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>