Km d’Amore Sud #11 – Cigaretter, whisky, scopa och örfilar med Bruno Pesaola

Den rökande argentinaren som själv blev giftig som spelare, bland annat tillsammans med en viss Silvio Piola. Karriären startade dock i Avellaneda utanför Buenos Aires, i lokala Sportivo Dock Sud, dit han sedan återvände efter juniorspel i det synnerligen intressanta River Plate. Som ung spelare och rökare av kopiösa mängder cigaretter kom han till via syndens Rom och lilla Novara till Neapel, där han blev capitano och sedermera tränare. Allt detta och mycket mer rymdes och ryms i Bruno Pesaola, mannen och spelaren som inte främst spelade för sig själv, utan som arbetade i helhetens tjänst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>