Km d’Amore #44 – It is

A.k.a. Det restriktiva avsnittet. Napoli+judar=sant, i alla fall när man gör en Kiss-övning och en Hello Kitty-övning fullt ut, vilket man vet om man kollar in Km d’Amore Webcam. Napoli i Europa: Benitez visar att han ain’t no Mazzarri och kanske någonting väldigt fint. Milan i Europa: Milan visar att Milan är Milan. Mini-krisen i Catania, där det inte är läge att inte börja vinna. Dessutom ett tidigt Rom-derby, ett smygande Inter, ett oerhört rikt Spezia, en rövande Zamparini, ett försvunnet kors och en massa, massa annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>