Km d’Amore #47 – Kamp

A.k.a. Det återkopplande avsnittet. Med mer Michel Platini, som har att göra med både en viss Beppe Furino och dennes extraknäck, och Mäster Johan. Italien, som varken mår bra av stängda arenor eller rasism. Garcia, som gick in och stämde i bäcken. Lotito, som i sin tur gick in och stämde i sin bäck å det grövsta. Balotelli, som är besynnerlig. Allegri, som blivit tunnhårig. Benitez, som snabbt fått mycket makt. Dessutom lite kring de mycket vackra orden entourage och paradigmskifte, Formel 1 som gör sin alldeles för sena debut i prateriet och, förstås, Serie B.

En reaktion på “Km d’Amore #47 – Kamp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>