Km d’Amore #56 – Dolcetto

A.k.a. Wow-wowissimo-clamoroso-clamorissimo-avsnittet. Alltså om Juventus onödiga uttåg ur Champions League, detta superprogrammerade Juventus som mådde så väldigt bra på så väldigt många sätt. Detta Juventus som, ju, spelat med den röda bollen förut. Detta Juventus som fick en dag extra att förbereda sig på. Katastrof, fiasko, jättefiasko eller bara ett misslyckande? Antonio Conte, stor tränare eller bara en bra tränare? Vad säger egentligen väderargumentet om Juventus? Hur saknad är en Andrea Pirlo på planen? Frågor som söker sina svar, frågor som ger mer frågor. Välkommen till avsnitt 56.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>