Km d’Amore Webcam #63 – 30 50 90

63 år gammal port. Besame mucho, som var, är och alltid kommer att vara en övning i ”by vs in”. Dock Suds sjunde raka utan seger. Derbyt i Turin, där tyngst vägde tyngst. Bari, där familjen Matarrese går till forcerad auktion och till slut lämnar till supportrarnas stora glädje. Lazio, där siffrorna 30 50 90 ger oss motståndet mot Lotito i procent.

Hellas, där Sean rör på sig. Fiorentina, som väger så lätt att man måste jämföra med … Hindenburg. Napoli, där ADL har trovärdighetsproblem och Mme Baudit (är hon månne av bauxit?) röker hur mycket som helst. Inter, där ”Money Guy” Thohir vill att De Boer, Frank skall köra tuc tuc med ”Rockus” Icardi i sätet längst fram.

Serie B, där ägarfamiljscomebackande Cesena och magiska Trapani imponerar. Serie C, där manschetter darrar. Och, det självklara konstaterandet att Johan Cruyff inte kan ha fel.

Webcam som står på under Km d’Amore, prateriet frizzante om den vackraste fotbollen. Km d’Amore är, tillsammans med ”blog tonico” och ”t-shirts contropiede”, Il Calcio al Corso.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>