Palermo vs Lecce – ”campionato lento”, eh?

Lecce mot vännerna i Palermo. Matchen som bara kunde sluta på ett sätt slutade på ett annat.


… sbagliato il gol di 3 a 0 …

Reflektioner:

- Lecce med 4-3-2-1. Och Piatti, Olivéra och Jeda på planen samtidigt från start. Ett oerhört intressant och potentiellt mycket offensivt mittfält som kommer att kunna ge Lecce många poäng under säsongen.

- Daniele Corvia hittar rätt. Potentialen finns där om bara han själv förstår att han har ett centerspel i sig som räcker i högsta serien. Mister De Cagnuson får fortsätta att jobba på sin 9:as självförtroende.

- Kapten Giacomazzi utvisad och därmed avstängd. Låter De Cagnuson Giuseppe Vives, bäst i laget och suverän som mittfältsankare i Serie B, ta plats på mittfältet även i högsta serien.

- Hos motståndarna gjorde Cesare Bovo det som man kunde misstänka när han inte alls hängde med Corvia vid 0-2. Upp och ner. Bovo i ett nötskal.

/Borell

5 reaktion på “Palermo vs Lecce – ”campionato lento”, eh?

  1. Hossein N.

    Nej, visst. Min fråga var inte retorisk. Kan ändå erkänna att jag inte hade räknat med att du skulle vara nådig mot ojämna backar med tanke på att du är big on defense och allt det där. Men fullt så snobbig är du inte ser jag nu.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>