Hjälp! Det finns en bög!

Jag ska erkänna en sak. Jag gillar inte att umgås med tjejer. De är knepiga, tråkiga, läskiga, konstiga, lömska och allmänt jobbiga. Det här gäller såklart inte riktigt alla tjejer, men de flesta jag har träffat. Tyvärr är dock min sexuella läggning som den är och jag kan inte leva mitt liv fullt ut med män. Jag som älskar män; bögar, ligister, fotbollsspelare, bovar och fjollor, you name it. Men jag är hetro, purtroppo.

Det är dock inte den här snubben som idag spelar i Juve. Sportjournalisten Paolo Colombo, bisexuell och tidigare kk med en spelare som ”kom till Italien i slutet på 90-talet och som nu är gift”, dundrar ut nyheten om att det finns en gay i Juventus . Hela fotbollsvärlden äcklas och vrider på sig i obehag när de ser bögen Colombo tala ut i Chiambretti Night på Berlusconis Canale 5. Det finns en bög inom fotbollen! VAA!?? Finns det en bög som spelar fotboll!? Bögar kan ju inte idrotta! utbrister lejonparten och nu är det ”caccia al nome”, jakt efter namnet på spelaren. Fy faan vad jag hatar alla dessa trångsinta homofober. Lyllos honom, tänker jag! Som jag önskar att jag vore som han. Omklädningsrumsjargong hela dagarna och sen väntar en man i hemmet som man kan snacka skit med när man kommer hem. Sicken lyx!

En man som jag verkligen gillar är annars the special one. Jag kan till exempel inte få nog av att höra honom prata italienska, och youtubar honom således dagligen. Jag varvar skratt så att tårarna rinner med mysleenden och känslor av välbehag när jag hör och ser honom. Troppo bello.

Kan det vara så att jag är en lesbisk man? Är det jag som är konstig?

//Wilbacher – confuso

6 reaktion på “Hjälp! Det finns en bög!

  1. Hossein N.

    ”i gay”. Älskar deras språk.

    Vad ska man annars säga om ämnet? Kan ju nämnas att ‘nyfikenheten’ kring vem den homosexuelle är behöver inte per automatik betyda att alla i gänget är homofober osv. Medial cirkus och så vidare. Just nu bryr jag mig personligen inte men i ett annat läge kanske jag gör det. Jag tror inte heller att det skulle bli en så stor grej. Som allt annat skulle folk vänja sig efter en vecka innan jakten på nästa nyhet sätts igång. Däremot skulle spelaren få höra ramsor från ultras och gänget varje vecka och antagligen må dåligt.

    Det är synd men man får se det som en fördel att man åtminstone har valet att via ett dubbelliv komma undan skiten. Den som blir kallad för apa eller zigenare har inte det. Dessutom tjänar en genomsnittlig Juvespelare omkring 1 miljoner kronor i månaden eller nåt. Det hjälper också.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>