Cagliari vs Lecce – intervallo con Sant Oronzo

Med Lecce i fortsatt fritt fall lämnar jag amaro lucano från terra di De Cagnuson och vänder mig istället till Sant Oronzo.


Sant Oronzo. Sempre li per i leccesi

/Borell

3 reaktion på “Cagliari vs Lecce – intervallo con Sant Oronzo

  1. Hossein N.

    Man skulle gärna vilja se lite mer av den där påstådda fegheten hos italienare. Höll på att bli rasande på Cagliaris idioti i försvarstänket. Man får en frispark på egen planhalva typ 2 min innan domaren ska blåsa av. Och istället för att spela snett till fri ytterback eller målvakt eller någon annan av de där 4-5 fria spelarna, så lyfter man bollen upp mot straffområdet. Bara att tacka och ta emot för Lecce som går ytterligare ett par anfall tack vare detta. Varför ska det vara så svårt att förstå att bollen ska bara käkas upp när man har nått tilläggsminuterna? Speciellt när man är på väg att tappa en 3-0-ledning…

    Svara
  2. Hossein N.

    Gubben har flyt just nu i alla fall. Förhoppningsvis kan han hålla det säsongen ut (han hjälpte ju Livorno till Europa en gång i tiden) så att han blir uppsnappad av någon annan klubb istället för att dra igång en vinstfri svit med Cagliari, som lär komma förr eller senare.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>