Il CaC #69 knuffas till nästa vecka, ok?

Av lite olika anledningar kommer Il Calcio al Corso #69 ut i början av nästa vecka.

En anledning är att ”Lo Spagnolo” lämnat landet för att hänga på tapasbarer i Oxford (sic!) och läxa upp unga italienare bördiga från Lecce (sic!) på pubarna i samma stad. Och jag vill ha Wilbacher med när vi sammanfattar Serie A-säsongen 2010/11.

Själv fokuserar jag på det här, det här och det här.

Torinos kamp mot sin egen stolta historia, Vareses kamp för att hålla den vansinniga sviten med hemmamatcher utan förlust och Lecces kamp för att hitta en ägare.

/Borell

8 reaktion på “Il CaC #69 knuffas till nästa vecka, ok?

 1. benito87

  Wilbacher: från ditt medverkande i eurotalk, har du sprungit 190 mil på ett år eller 190 mil hittills i år?

  Svara
 2. Carl90

  Imponerande Spagnolo! Hur mycket per dag/vecka har du sprungit? Håller nämligen själv på och springer en del. Blir ungefär 6-7 km per dag, har kört sedan i November förra året.

  Svara
 3. La Magica

  Hur kommer det sig att du springer så mycket då, Wilbacher? Tränar du för något lopp eller liknande? Jag håller själv och springer en hel del, men mest för skoj och för att hålla sig i bra form. Blir ungefär samma sträcka som Carl90 5-6 gånger i veckan, har jag hållit på sedan i oktober och har inga planer på att trappa ner. Målet är väl att åka ner och springa ett lopp i il bel paese inom en snar framtid, Rom troligtvis.

  Svara
  1. ilcalcioalcorso Inläggsförfattare

   Jag tränar framförallt för att jag älskar det, men har såklart mål. Triathlon 2012, Ironman 2013. Innan dess Florens Maraton i november i år. Jag annordnar för övrigt en resa dit från Stockholm och Göteborg om ni är intresserade. Saluti

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>