Barcelona? Bring ‘em on!

Det pågår en diskussion här bredvid.

Svaret på det som diskuteras i Kalles utmärkta PL-blogg är enkelt.

ZAPPINO; PISANO, PESOLI, DOS SANTOS, PUGLIESI; ZECCHIN, CORTI, FRARA, CARROZZA; NETO PEREIRA, EBAGUA.

Låt detta Barcelona åka till Varese och ta sig an det lag som inte vet hur man förlorar på hemmaplan. Mister Sanninos manskap har en grinta och en vinnarmentalitet långt, långt utöver det vanliga och planen där inne i velodromen är inte den bästa.

Bring ‘em on!

/Borell

En reaktion på “Barcelona? Bring ‘em on!

  1. SirSmokealot

    Tycker du tappar lite i anseende när du verkar ha så svårt att ge Barcelona det erkännande dom verkligen förtjänar. Ja dom är hycklare och lite väl hurtiga, men så som dom spelare fotboll är magiskt. Jag är inget stort fan av klubben Barcelona, men så som dom spelar är ju helt galet, jämförelsen Sovjet hockey 80-talet är en bra jämförelse. Finns nog inget liknande i fotbolls historien som varit så totalt dominanta i klubblag att samma kärna vinner EM och VM väger grymt tungt. Håller inte med Torino, är som att säga att Ronaldo (den riktiga) är världens genom tiderna bästa spelare eftersom han hade potentialen till det om inte skadorna förstört? Att spekulera för mkt, som du säger själv, det är titlarna som väger tyngst och där är Real Madrid nr 1 sen skulle jag säga FC Bayern 70-talet, genom sin dominans med samma stomme i landslaget. Titlarna väger tyngst som du skriver.

    Skulle vara roligt för oss läsare om du kunde gå in lite djupare varför du har så svårt för Barcelona? Jag är verkligen pro Borell, men du säger emot dig själv genom din förra krönika. Jag skulle kalla dig kanske Sveriges bästa fotbolls kännare, men nu är det väl hjärtat som talar? Du har varit med länge, har du upplevt något lag spela så bra fotboll, dominera totalt i både europa inhemskt och internationellt så totalt? Jag är född 1987, under min livstid är jag 100% säker, jag har aldrig och kommer kanske aldrig se ett bättre lag, jag kan inte prata för andra generationer, men känslan är att inget lag har spelat sådan grym fotboll med så individuellt skickliga tränare.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>