Km d’Amore Sud #5 – Mascara, Giuseppe – genio continuo

Vi tar oss från Syrakusa till Caltagirone och pratar om söderns spelgeni, och det enkla valet mellan denne söderns spelgeni, Totti och Del Piero. Telegrafist, geni och extraordinär målgörare. Chihuahua, Mascarinho, Topolinik – kärt barn har många namn. Men det han är mest känd under är Giuseppe Mascara.

5 reaktion på “Km d’Amore Sud #5 – Mascara, Giuseppe – genio continuo

 1. Il Stronzo

  Svårt att hålla tillbaka superlativen när man nämner Il Calcio Al Corso. Går inte missa ett avsnitt. För att använda ert egna, lika säregna som vackra, språkbruk: Ni är stratosfäriskt bra. Både där och då – som här och nu.

  Keep it up!!

  Forza Procida & Casale.
  RIP Tony Soprano.

  Svara
 2. Il Stronzo

  Tidigare sambo med napolitanska med sommarhus på Procida. Fantastiska minnen från en ö där tiden har ett annat tempo än på fastlandet. Hoppas ta mig tillbaka dit någongång.

  Casale är bara en cool klubb med prisbelönad dåtid som jag verkligen hoppas få se lite högre upp i seriesystemet snarast möjligt. För visst var det snygga tröjor de bar när titeln togs?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>