Km d’Amore #86 – Un weekend senza barb … (beeeep)

Blev problem direkt för president Mattarella, Sergio att göra sitt veckobesök hos sin barberare. Inte bra.

Kärt barn har många namn … och snö har fantastiska namn i Italien. Big Snow och Neve a go-go, till exempel.

Vi måste prata om Parma, där due diligence och klubbdirektör Leonardis är två frågetecken. Och, vi konstaterar återigen hur svårt det är att vara mittenlag.

Lecce, där familjen Tesoro har fått nog efter en striscione där Curva Nord fick ur sig det där ”vattene” som är så vanligt i italiensk fotboll. Sonen Tesoro följde upp med tårfylld intervju direkt från omklädningsrummet och pappa Tesoro med en presskonferens där han berättade att familjen lämnar efter säsongen.

Infront cinese. Rättighetsrattaren av il calcio upplockad av kineserna alltså.

Roma, där lång lagts om med hjälp av Goldman Sachs.

Torino, där Filadelfia håller på att resa sig ur askan och där sportchef Petrachi och tränare Ventura hyllas unisont men president Cairo fortfarande har att bevisa.

Genoa, som har en trebackslinje (Roncaglia-Di Maio-Izzo) som är … så fin och en situation där man undrar vad som krävs för att växla upp.

Lazio, som är så likt Genoa aka vika ner sig så fort det ser ut att finnas toppkontakt. I alla fall den här säsongen.

Empoli, där president Corsi är filosofisk om tillvaron i Serie A. ”Di passaggio …” får oss att smälta.

Carpi, där tre snytingar nu delats ut. Först kokain i Concas, sedan utmärkta mittbacken Suagher borta resten av säsongen och nu tio dagar utan skyttekung Jerry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>