Alla goda ting är tre

Alla goda ting är tre.

Nej, jag menar inte att vi står tre där i dagens CaC. Jag pratar såklart om alla dessa Sepe som förgyller tillvaron. Både för il calcio som helhet och för det Napoli där de hör hemma.

Kardinal Crescenzio Sepe tittar till Napoli i ritiron i Dimaro och håller mässa. – Napoli kan vinna ligan, klubben har gjort stora uppoffringar för att räcka även i Europa, konstaterar han innan det är dags för en kommentar om il presidentes ord från häromdagen. – Det händer mig också … På grund av detta går jag inte till San Paolo och ser (istället) matcherna på TV, dessutom förlorade vi senaste gången jag gick till stadion.

När jag letar efter en video på Sepes mässa i Dimaro snubblar jag över guld. Jag har av olika anledningar missat att Il CaC:s favoritsångare gjort det igen. Luca Sepe, host på KissKissNapoli, låter oss njuta av en strid ström av nya låtar om nya Napoli-spelare. Vad sägs om den här om Inler?

Samtidigt gör Luigi Sepe, klubbens unge tredjemålvakt, sig redo för att lämna klubben. Pisa sägs bli ny klubbadress för en av den italienska fotbollens mest lovande unga målvakter.

/Borell

En reaktion på “Alla goda ting är tre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>